Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA MobilePay ViaBill

Badedyr

SJOVE BADEDYR ELLER NYE VENNER?

Badedyr er altid underholdende, uanset om du er på badeferie eller om du bare er herhjemme i Danmark. De er både super sjove at lege med, men også utrolig hjælpsomme hvis du ikke er så vild med at være i vandet - så er de meget nyttige. Nogle børn knytter sig endda så meget til deres badedyr, at det bliver deres nye ven, så badedyr kan bestemt være et must. Her på siden kan du finde badedyr til børn i alle aldre og størrelser. Vi har et bredt udvalg af badedyr i alle mulige slags former, designs og farver. Vi har for eksempel forskellige slags oppustelige badevinger, baderinge og badebolde. Så der er til enhver smag. Det er bare med at komme i vandet og slå sig løs!

Så hvis du skal på badeferie, eller bare mangler et badedyr, så tag et kig gennem vores store sortiment, og se om dine øjne ikke fanger noget, som du bare bliver nødt til at eje.

OBS! Alle vores oppustelige badedyr leveres uden luft

Badedyr

Håber du herover fandt et sjovt og spændende badedyr, som kan blive din nye legekammerat i vandet. Vi ønsker dig og din familie en rigtig god tur på stranden.