Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA MobilePay ViaBill

Strandsæt

TIDSLØSE OG UNDERHOLDENDE STRANDSÆT

Intet er da bedre end en hyggelig dag ved stranden med familien, og naturligvis også dit strandsæt. Et strandsæt er altid underholdende, da man kan bruge det til en masse forskellige ting. Du kan for eksempel bruge sættet til, at lave et sandslot - måske kan du endda konkurrere med mor og far om hvem, der kan lave det største eller flotteste. Enhver forælder ved, at det godt kan være krævende at have børnene med på stranden, og derfor anbefaler vi et strandsæt, da det garanterer timevis af underholdning og beskæftigelse. Det er en fordel at de er underholdende, men det er absolut også en fordel, at de er med til at fremme barnets motoriske evner og hånd-til-øje koordination.

Strandsæt kan dog ikke kun bruges ved stranden. Du kan også sagtens bruge det hjemme i sandkassen, eller endda i badet. Det kan bruges lige hvor du vil have det. Altså sættet kan bruges hele året rundt.

Du kan tilføje mere til samlingen med fine sandforme, som vi også tilbyder her på siden. Se om der ikke er et af vores flotte strandsæt, som falder i din smag.

Strandsæt