Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA MobilePay ViaBill

Maskiner

COOL MASKINER TIL SANDET

Både piger og drenge elsker, at lege med biler, og disse her henvender sig til børn i alle aldre - specielt til dem, som er helt vilde med, at lege med sand. Du kan både finde traktorer, lastbiler og almindelige biler - de kan alle sammen bruges i sandet. Du kan for eksempel bruge lastbilerne til at transportere sand fra den ene ende af sandkassen, til den anden. Det samme gælder traktorer med trailer. Du kan lave en bilbane af sand, og køre rundt med bilerne derpå. Du bestemmer helt selv hvad du vil bruge maskinerne til - kun fantasien sætter grænser. Bilerne kan selvfølgelig bruges i sandkassen, men de kan også sagtens tages med på stranden hvis det lyster. Udover at maskinerne er underholdende og tidsløse, så fremmer de også barnets motoriske evner - specielt deres hånd-til-øje koordination.

Prøv for eksempel maskinerne fra Green Toys, som er lavet af 100% genbrugsplastik fra mælkekartoner, og er helt fri for PVC. Ellers tag et kig gennem vores brede sortiment, og se om du ikke forelsker dig i en maskine eller to.

Nogle af vores maskiner er så store at barnet kan sidder overpå dem og bruges dem som en gåbil. De er lavet af kraftig plast, så de fint kan holde til både sand og børn.

Maskiner