Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA MobilePay ViaBill

Svømmeudstyr

SVØM IND I EN ANDEN VERDEN

Kan du ikke svømme endnu, så finder du badvinger lige her. Hvis du gerne vil have svømmefødder, så du kan svømme hurtigt, så finder du dem her. Eller måske vil du have svømmebriller så du kan se under vandet - dem finder du også her. Her hos Strandleg har vi stort set alt det svømmeudstyr, som du overhovedet kunne få brug for. Vi tilbyder udstyr til både piger og drenge i alle aldre, så der er noget til enhver smag. Du kan bruge dit svømmeudstyr i dit badebassin i haven, i svømmehallen eller i sydens sol. Det er naturligvis sjovt for de fleste børn at bade, men udover at det er det, så er det også sundt for dem at bade en masse. De får nemlig en masse motion af det, da de får rørt sig en del. Svømmeudstyret er beregnet til børn i alle aldre, så det er bare med at komme i vandet. 1,2,3, plask!

Så tag et smutkig gennem vores brede sortiment af svømmeudstyr, og se om dine øjne ikke fanger noget som du bare må eje.

Svømmeudstyr

Sikkerhed i vandet - Her hos StrandLeg har vi ekstra meget fokus på sikkerhed og derfor er alle vores badevinger altid med sikkerhedsventil og mange af dem er også med dobbelt luftkammer system. Vi øsnker jeg alle en sjov og sikker tur i vandet.

Skulle du få lyst til at snorkel istedet for at svømme, kan du finde alt vores snorkelgrej lige her.