Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA MobilePay ViaBill

Krabbefiskeri

TIMEVIS AF SJOV MED KRABBER

Hvad er mere underholdende for de små, end at tage et smut ned på havnen og fiske efter de 10-benede venner? Det er altid sjovt og hyggeligt at tage en tur på havnen eller stranden og fiske efter krabber. Det er også en god måde, at få en masse kvalitetstid med familien på. Her hos Strandleg tilbyder vi forskelligt udstyr, som du kan bruge til dit fiskeri. Vi tilbyder blandet andet fiskestænger, så du kan fange dem, fiskenet og spande til at opbevare dem i. Udover, at det er underholdende at fiske efter krabber, så er det også lærerigt for børnene. De lærer om hvad der befinder sig under havets overflade, og hvordan krabbers adfærd er. Dette er en aktivitet for både drenge og piger i alle aldre - selv mor og far kan være med. Så hop i gummistøvlerne, smør en madpakke, tag familien under armen og tag på tur!

Det kræver selvfølgelig en krabbefiskestang, og det kan du finde her. Kast et blik gennem alle vores fiskestænger, og se om du ikke falder over en du kan lide.

Krabbefiskeri

TIP - Krabber elsker muslinger og dem finder du på molesten på havnen, det er langt mere effektiv end pålæg og pølser.

BEMÆRK - Lær gerne dine børn at være forsigtige med krabberne, så de ikke lider overlast ved fiskeriet. Lad heller ikke krabber og ander dyr stå i en spand på broen i timevis på en varm sommerdag.