Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA MobilePay ViaBill

Trækvogn til leg

EN TRÆKVOGN TIL LEG & LIDT EKSTRA HJÆLP

Skal bamserne eller dukkerne med på tur, eller skal legetøjet flyttes rundt? Så kan dit barn bruge en lille trækvogn, som er designet så den passer perfekt til de små. Den er specielt ideel om sommeren, når barnet gerne vil have noget af sit legetøj med udenfor, men den kan naturligvis også bruges indenfor om vinteren, hvis legetøjet skal flyttes fra værelset og ind i stuen - der er mange muligheder. Udover, at den kan bruges som transportmiddel til bamser, dukker og legetøj, så kan den også bruges som lidt ekstra støtte hvis barnet er ved, at lære at gå. Så der er en masse fordele ved en trækvogn.

De fleste trækvogne vil ikke kunne bruges som direkte gåvogn, men de er bestemt en god hjælp til når man næsten kan gå selv. Uanset hvad, så anbefaler vi, at du tager et kig gennem vores udvalg af trækvogne, og ser om der ikke er en som dit barn kan gøre brug af.

Vores trækvogne er fremstillet af nogle forskellige materialer - der er både nogle af plastik, nogle af træ og nogle af metal. Alle sammen med samme formål - at være en ekstra hjælp.

Trækvogn til leg